Manlleu Quatre, amb el suport de l’Ajuntament de Manlleu, engega un cicle de xerrades i tallers por donar a conèixer l’aplicabilitat de les tecnologies en el sector empresarial i els beneficis de la seva implantació.

La transformació digital és una realitat no sempre coneguda en tot el seu abast. La situació de pandèmia ha accelerat aquest canvi i ens ha forçat a adaptar-nos-hi tant en la forma de viure i consumir com en la de treballar i produir. Segurament, molts de vosaltres heu sentit a parlar de robots, de sensors o d’automatització, però teniu dubtes sobre les funcionalitats que poden tenir aquestes tecnologies a la nostra societat i els avantatges que podem obtenir-ne com a humans.

En aquest sentit, Manlleu Quatre, amb el suport de l’Ajuntament de Manlleu, engega un cicle de xerrades i tallers por donar a conèixer l’aplicabilitat de les tecnologies en el sector empresarial i els beneficis de la seva implantació. Eines de transformació digital com el CRM o l’RP, fabricació additiva o la robòtica són algunes de les tecnologies que es presentaran i sobre les quals serà possible tenir informació molt pràctica per saber com i quan es poden aplicar a les empreses.

En aquesta aposta pel 4.0, comptarem amb experts del sector i amb professionals que, de primera mà, podran explicar com han viscut aquesta transformació digital a la seva empresa i els beneficis que els ha aportat.

Les accions formatives estan adreçades a totes les empreses que vulguin conèixer les possibilitats que les noves tecnologies ofereixen i el beneficis que se’n deriven com poden ser l’augment de l’eficiència, la reducció de riscos laborals, la competitivitat, etc.