La formació és indispensable perquè les empreses tinguin professionals preparats per participar en projectes 4.0 i, per això, des de Manlleu Quatre apostem per continuar amb píndoles formatives que donin a conèixer les principals tecnologies que es poden aplicar a empreses i/o comerços, totes pensades per contribuir a millor la competitivitat d’aquestes.

Malgrat que la pandèmia encara limita el format presencial, hem volgut iniciar ja un nou cicle i per això ho hem en línia, però amb la mirada posada a un futur proper on sigui possible fer tallers presencials.

Comencem el cicle amb una sessió pràctica per descobrir múltiples usos de la realitat virtual i la realitat augmentada al món de l’empresa. A partir de projectes i exemples concrets, podrem entendre els beneficis de tenir un show room virtual per ensenyar l’empresa i els productes, utilitzar la realitat virtual per vendre productes i serveis, usar la realitat augmentada per fer campanyes de màrqueting o bé fer servir els hologrames per atraure nova clientela als comerços i/o fires.

Aquesta primera sessió, impartida per Claudio Prat Peñas, director comercial de Two Reality, tindrà lloc aquest dijous 10 de febrer, a les 6 de la tarda.

Us convidem a participar d’aquest nou cicle 4.0 i si voleu més informació podeu contactar amb nosaltres a través d’info@manlleuquatre.cat